Meniu revelion
- Cocktail de crudităţi cu fructe de mare
- Vodka FINLANDIA
–––––-
- Piftie de pasăre
- Babic, Ghiudem
- MARTINI rosso
- Terină de şalău
- Tobă, Slaninuţă Afumată, Şorici
- CINZANO bianco
- Măsline verzi umplute cu migdale
- Ruladă de sibiu cu cremă de brânză
- Whisky TEACHER’S
- Frigaruie “Fantesy” cu ouă de prepeliţă
- Ruladă de caşcaval cu ciuperci
- CAMPARI orange
- Grisine cu prosciutto crudo
- Salată de boeuf “STROGANOFF”
- BEEFEATER tonic
- Cherry umplută cu icre de ştiucă
––––––
- Rondele de SOMON la grătar
- Buchetier de legume sote
- Fetească Regală 2016, RECAŞ
- Lime
–––––
- Rulou de CURCAN cu bacon şi caşcaval
- Varză călită
- Vin Rose 2016, RECAŞ
- Măr copt
–––––
- Muschiuleţ de PORC împănat cu slaninuţă şi usturoi
- Cartofi haiduceşti, Sos de muştar
- Merlot 2016, RECAŞ
- Salată de MURĂTURI asortate
–––––-
- Banane, Portocale, Mere, Struguri
- Apă minerală şi plată BORSEC
–––––
- Alune, Migdale, Fistic
- Pepsi, Coca Cola, Fanta, Cappy, Prigat
–––––-
- Tort FESTIV
- Cafea JACOBS
- Vin spumant Millenium Hallewood